| Üyelermizin Burçları | |
|
+7*ŞeKeR* BüŞrA*KeMeR asqım_yoshym YarenYasemin CemRenistRatöR yaren_yasemin_ Eren_Büşra(EB) 11 posters |
Yazar | Mesaj |
---|
Eren_Büşra(EB) ♥Site Admini♥
Mesaj Sayısı : 216 Yaş : 29 Nerden : ist İş/Hobiler : yok Lakap : yok ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Üyelermizin Burçları Salı Ağus. 26, 2008 2:03 pm | |
| | |
|
| |
yaren_yasemin_ ♥EdiTöR♥
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 28 Nerden : Yekirdağ/Çerkezköy İş/Hobiler : grup hepsi Lakap : yaris ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları Salı Ağus. 26, 2008 2:04 pm | |
| | |
|
| |
CemRenistRatöR ღ°•.♥.•°ღ Yeni Üyemizღ°•.
Mesaj Sayısı : 17 Yaş : 29 İş/Hobiler : CemReseveRLiK-VoLeyboL Lakap : CemRe DeLüsü=) ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 26/08/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları Salı Ağus. 26, 2008 2:04 pm | |
| | |
|
| |
YarenYasemin ♥Site Admini♥
Mesaj Sayısı : 577 Yaş : 30 Nerden : Yoshy[m]o dadLu mu dadLu güLüşünden. İş/Hobiler : pc.de TakıLmaK,PHoToFiLTReden iMza yapmak vs vs vs Lakap : Yoshy-Yarhen ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları Cuma Ağus. 29, 2008 10:41 am | |
| - Eren_Büşra(EB) demiş ki:
- benmki başak
| |
|
| |
asqım_yoshym ღ°•.♥.•°ღ Yeni Üyemizღ°•.
Mesaj Sayısı : 21 Yaş : 28 İş/Hobiler : müzik dans yoshymm Lakap : kuju ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 30/08/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları C.tesi Ağus. 30, 2008 3:24 pm | |
| | |
|
| |
BüŞrA*KeMeR ღ°•.♥.•°ღALışan Üyemiz°•.
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 28 Nerden : cemremin gözlerinin derinliklerinden İş/Hobiler : voleybol oynamak-gezmek,tozmak-dans etmek Lakap : cemre ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları Ptsi Eyl. 01, 2008 11:04 am | |
| | |
|
| |
*ŞeKeR* ღ°•.♥.•°ღ Yeni Üyemizღ°•.
Mesaj Sayısı : 5 Yaş : 30 İş/Hobiler : Hepsi Lakap : SeKeR ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 13/07/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları Perş. Eyl. 04, 2008 10:42 am | |
| | |
|
| |
|~BonnoRiTaa~| ♥Site Admini♥
Mesaj Sayısı : 101 Yaş : 31 Nerden : cemRemn o qüzeL mi qüzL dadLu mu dadLu qüLüşünden İş/Hobiler : Müzik dinlemek, kiTap okumaK, yüzMek, yazı yazMak, hepSiye bakMak.. :) Lakap : cemReci maniaq diLan[qerçektn:D] ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 10/06/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları Cuma Eyl. 05, 2008 1:59 pm | |
| | |
|
| |
bebikom_eren_ilkin ♥Site Admini♥
Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 29 Nerden : erenimin sıcacık gülüşünden İş/Hobiler : eren ve yoshyle uğraşmak bale we cimlastiğe gitmek Lakap : bebikom we çıta ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları Cuma Eyl. 05, 2008 3:36 pm | |
| | |
|
| |
Yoshy*LoveR ღ°•.♥.•°ღ Yeni Üyemizღ°•.
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 28 İş/Hobiler : Yoshy/Hepsi/Sitelermm Lakap : Ariviq/Yoshy*LoveR ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 11/10/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları C.tesi Ekim 11, 2008 7:12 pm | |
| Kova | |
|
| |
yoshy ve sultan ღ°•.♥.•°ღ Yeni Üyemizღ°•.
Mesaj Sayısı : 29 Yaş : 28 İş/Hobiler : arkadaslarimla beraber olmak Lakap : sulti ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 30/10/08
| |
| |
YarenYasemin ♥Site Admini♥
Mesaj Sayısı : 577 Yaş : 30 Nerden : Yoshy[m]o dadLu mu dadLu güLüşünden. İş/Hobiler : pc.de TakıLmaK,PHoToFiLTReden iMza yapmak vs vs vs Lakap : Yoshy-Yarhen ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: Üyelermizin Burçları Çarş. Kas. 05, 2008 3:44 pm | |
| | |
|
| |
| Üyelermizin Burçları | |
|