BüŞrA*KeMeR ღ°•.♥.•°ღALışan Üyemiz°•.
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 28 Nerden : cemremin gözlerinin derinliklerinden İş/Hobiler : voleybol oynamak-gezmek,tozmak-dans etmek Lakap : cemre ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz Cuma Eyl. 12, 2008 3:18 pm | |
| sizleri de bekleriz aramıza | |
|
esmer_prenses_cemre ღ°•.♥.•°ღ Yeni Üyemizღ°•.
Mesaj Sayısı : 43 Yaş : 28 Nerden : cemrenin kalbinden İş/Hobiler : cemreyle ilgilenmek Lakap : manyaq cemreci ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 24/06/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz Cuma Eyl. 19, 2008 1:36 pm | |
| sitemiz muhteşemm sakın kaçırmayın..! | |
|
BüŞrA*KeMeR ღ°•.♥.•°ღALışan Üyemiz°•.
Mesaj Sayısı : 121 Yaş : 28 Nerden : cemremin gözlerinin derinliklerinden İş/Hobiler : voleybol oynamak-gezmek,tozmak-dans etmek Lakap : cemre ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 01/09/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz Cuma Eyl. 19, 2008 2:13 pm | |
| hadi daha ne duruyosunuz yani | |
|
bebikom_eren_ilkin ♥Site Admini♥
Mesaj Sayısı : 340 Yaş : 29 Nerden : erenimin sıcacık gülüşünden İş/Hobiler : eren ve yoshyle uğraşmak bale we cimlastiğe gitmek Lakap : bebikom we çıta ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRi KıZıM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 03/05/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz Paz Eyl. 28, 2008 1:55 am | |
| misafirlerimiz szi bkliyorz | |
|
eeeeeeee Misafir
| Konu: Geri: misafirlerimiz Cuma Ekim 10, 2008 4:27 pm | |
| |
|
YarenYasemin ♥Site Admini♥
Mesaj Sayısı : 577 Yaş : 30 Nerden : Yoshy[m]o dadLu mu dadLu güLüşünden. İş/Hobiler : pc.de TakıLmaK,PHoToFiLTReden iMza yapmak vs vs vs Lakap : Yoshy-Yarhen ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 05/04/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz Cuma Ekim 10, 2008 4:29 pm | |
| oLsun Yinede bekLeRiz üe oLuRsan da çok muTLu oLuRuz | |
|
yaren_yasemin_ ♥EdiTöR♥
Mesaj Sayısı : 80 Yaş : 28 Nerden : Yekirdağ/Çerkezköy İş/Hobiler : grup hepsi Lakap : yaris ♥.•°Hepsici Gücü°•.♥ : : ♥.•°Ruh HaLim°•.♥ : : ♥.•°TaKımın°•.♥: : : °•.♥SekeR HayvaNım°•.♥ : : ♥.•°FaVoRiM°•.♥: : : ♥.•°FaVoRi ErKeK°•.♥: : : ♥.•°ÇifTiM°•.♥: : : Kayıt tarihi : 16/06/08
| Konu: Geri: misafirlerimiz C.tesi Ekim 11, 2008 4:36 pm | |
| eft üye oLursan çok mutLu oLurus | |
|
minikmsf Misafir
| Konu: Geri: misafirlerimiz Cuma Ekim 17, 2008 6:57 pm | |
| |
|